Η εταιρεία BAGTOBAG ΙΚΕ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008 και επιδίδεται στον τομέα της γυναικείας και ανδρικής μόδας (ένδυση και υπόδηση) με κύριο προϊόν της τη κατασκευή και εμπορία τσάντας οι οποίες κατασκευάζονται στο δικό της εργοστάσιο με καταχωρημένη επωνυμία.

Οι βασικοί πυλώνες που αποτελούν τη βάση των δραστηριοτήτων της εταιρείας περιλαμβάνουν:
1) Λιανικό εμπόριο τσάντας, αξεσουάρ και ένδυση (B2C).
2) Εμπόριο χονδρικής τσάντας, αξεσουάρ και ένδυση (B2B).

Η εταιρεία αναπτύσσει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες 6 χώρες στο εξωτερικό, μέσω συστήματος franchise ή μεταπώλησης προϊόντων σε τοπικά καταστήματα, προσφέροντας κυρίως γυναικείες τσάντες, αξεσουάρ αλλά και ένδυση-υπόδηση τόσο μέσω λιανικής όσο και μέσω χονδρικής πώλησης.

Πιο συγκεκριμένα, η BAGTOBAG διαθέτει παρουσία στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Σερβία, τη Βόρεια Μακεδονία και πλέον και στην Ουγγαρία, όπου έχει αποκτήσει τα δικαιώματα αντιπροσώπευσης της BAGTOBAG στις χώρες αυτές.

Η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα μέσω των συστημάτων franchise στο εξωτερικό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην κερδοφορία και στη θετική της ανάπτυξη. 

Κατέχει μία ευρεία γκάμα σχεδίων που προσφέρει σε κωδικούς τσάντας, καλύπτοντας τόσο την ποικιλία των σχεδίων όσο και των χρωμάτων σε όλη την Ελλάδα, με αριθμό που υπερβαίνει τις 35,000.

Πέρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα που καθημερινά δέχεται χιλιάδες επισκέψεις, η εταιρεία έχει τα κεντρικά σημεία πώλησης (χονδρική και λιανική) στην Αθήνα (3500 τετραγωνικά μέτρα) και τη Θεσσαλονίκη (1800 τετραγωνικά μέτρα).

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 40 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Μέσω αυτών των σημείων, η εταιρεία παρέχει ποιοτικά και πρωτοποριακά σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί και προσφέρει διαρκώς νέα και πιο μοντέρνα αλλά και ποιοτικά προϊόντα.

Ως εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία τσαντών, η BAGTOBAG αποδίδει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αριθμεί πλέον περισσότερα από 35 άτομα, και αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα της λειτουργίας της εταιρείας.

Timeline εταιρείας:

2008: Ιδρύεται η εταιρία στην Ελλάδα.

2012: η εταιρεία πραγματοποίησε τη πρώτη της αλλά παράλληλα και πολύ σημαντική συμφωνία για τα πρώτα 5 χρόνια, (την οποία και την ανανέωσε το 2017 για τα επόμενα 10 χρόνια (δηλαδή έως το 2027)) , όπου υπογράφηκε σύμβαση Franchise με μια σπουδαία και έμπειρη επιχειρηματική ομάδα επενδυτών στη Σόφια (Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας).

2014: Η Bagtobag δραστηριοποιείται στην Αλβανία.

2017: Η Bagtobag επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη Κύπρο

2018: Η Bagtobag ξεκινάει τη λειτουργία της στη Σερβία και στα Σκόπια με Franschise καταστήματα.

2019: Επιπλέον η εταιρεία BAGTOBAG προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα προς τη διεθνοποίηση το 2019, με την εξαγορά εταιρείας στη Βουλγαρία, η οποία αποτελεί ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα στη Βουλγαρία κυρίως στον τομέα της μόδας.

2020: Παράλληλα η εξαγορά πολύ γνωστής εταιρείας στη Ρουμανία από τη BAGTOBAG το 2020, επιτρέπει στην εταιρεία να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην αγορά της Ρουμανίας και να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του εμπορίου και σε αυτή τη χώρα, δημιουργώντας νέα ανοίγματα σε νέες αγορές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

«Η διαρκής εξέλιξη και καινοτομία των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας αποτελούν στρατηγικές προτεραιότητες για εμάς. Διασφαλίζουμε
την υψηλή ποιότητα μας μέσω της δημιουργίας καινοτόμων λύσεων και πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πελατών και των ενδιαφερόμενων μερών, παρακολουθώντας στενά
τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις».